Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
adidas basketball schoenen
#1
Kod nas een ietwat out-of-the-blue adidas basketball schoenen discharge van de YZY STITCHED RNR in zijn "Sulphur" colorway, maken Kanye Western en zijn kamp bij adidas zich op omkring zijn schoenencatalogus verder lo ontwikkelen met nog de ander silhouet: de YZY BSKTBL KNIT. Zoals jij waarschijnlijk kunt opmaken uit zijn naamgenoot, is deze aanstaande "3D Slate Blue" colorway gebouwd om lo presteren op het basketbalveld. Het heeft vergelijkbare elementen als de adidas YZY BSKTBL QNTM, maar heeft een geheel nieuw bovenwerk. In plaats van golvende kwartpanelen is het design opgemaakt met volledige PrimeKnit-basislagen die zich uitstrekken tanto een hogere snit expire doet denken aan een Nike Kobe 9 hierdoor Kobe 10s.

adidas bereikte een waar droomscenario achieved de Made To Be Remade-campagne, waarbij een gesloten levenscyclus truck een sneaker werd geïntroduceerd die van nieuw, naar gedragen... naar weer nieuw gaat. Dit werd allemaal bereikt met de creatie van een gerecycled plastic-type basismateriaal dat kan worden gemanipuleerd om het hele bovenwerk, de torsiestaaf adidas training schoenen heren hierdoor zelfs de lijm lo creëren die alles samenbindt. Zonder lijm of kleurstoffen kan het Made To Be Remade-product worden vermalen tot zijn oorspronkelijke fundamentele vorm hierdoor gerecycled tot een gloednieuwe schoen.

De Whitaker Party staat het hele jaar in vuur en vlam met zijn samenwerkingen op het gebied van schoenen, vooral voor zijn Sociable Status-entiteit die dit jaar al een exclusieve Waffle One en zijn "Chocolate Milk" Dunk Mids voor het publiek heeft uitgebracht. En nu komt een opnieuw samen met Dolomite om zijn op tidak bermodal lunch geïnspireerde collectie lo voltooien met de lancering van de Social Reputation x Nike Dunk Mid "Strawberry Milk" make-up. Esthetisch gezien herbergen de kicks de nike benassi slides heren overvloed aan materialen hierdoor roze tinten. Een eersteklas leermateriaal vormt de kwartpanelen en teenboxen, die beide zijn geverfd in de zachte "Archaeo Pink" -tint, terwijl de tongen hierdoor enkelflappen zijn opgemaakt inside een roodachtig roze color.

De tijd van een jaar waarin je jij mag kleden in odd kostuums en de kinderen mee uit neemt voor een avondje trick-or-treating, komt eraan, en om dat te vieren, nike sneakers zwart dames  zijn consumenten een collectie spookachtig geïnspireerde sneaker-kleurstellingen. Een Swoosh heeft de Usaaf 1 Low, Air Force a single Experiment en Dunk Reduced al onthuld, en nu verwelkomt het de Atmosphere Presto "Halloween" in zijn familie. Op feestelijke wijze laat Nike twee hoofdtonen vallen op het Sportswear-silhouet, waaronder een "Zwart" hierdoor "Zeester. " De eerste behandelt de meeste synthetische bovenconstructies, terwijl de laatste jack-o'-lantern-vibes afgeeft en zichzelf presenteert bovenop de binnenvoering, zichtbare stiksels en hiellipjes.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)